”Supersnabba

Supersnabba O’boy-bullar

12–16 bullar (beroende på storlek)


Ingredienser
2 st stora smördegsplattor
100 gram rumsvarmt smör
2,5 dl O’boy-pulver
1 ägg
1 dl pärlsocker


Gör så här
Värm ugnen till 200°.
Blanda ihop smör och O’boy. Från början kan det kännas som att O’boyen inte går in i smöret, men ha tålamod. Det kommer att bli jättebra.
Bred O’boy-smöret över en smördegsplatta. Lägg den andra smördegen över. (Om du använder frysta smördegsplattor – tina först och kavla ut.)
Skär ut remsor. Snurra remsorna och forma till en lång “spiral” Nyp gärna ihop ändarna lite så håller snurrorna formen bättre när de gräddas.
Snurra ihop spiralerna till snurror. Det är inte så viktigt hur det görs, men tryck fast ändarna under bullarna så att de inte går upp under gräddningen.
Pensla snurrorna med uppvispat ägg och strö på pärlsocker.
Baka mitt i ugnen i ca 10-12 min, tills de blir gyllene och genomgräddade. Passa så att O’boy-fyllningen inte bränns.
Makalöst enkelt och ljuvligt gott!